2 grote aardappelen
1 eetlepel olijfolie
1 teen knoflook
1 takje tijm
Geen allergenen
Verwarm de oven voor op 200°C. Schrob de aardappelen maar laat de schil zitten, snijd ze in wigvormige stukjes (wedges).
Kan geserveerd worden bij verschillende gerechten zoals kip of vissticks. En experimenteer vooral ook lekker met verschillende kruiden!
stap 1/3
Pers het teentje knoflook en de gehakte verse tijm erdoor en meng goed om ervoor te zorgen dat alle partjes bedekt zijn.
Kan geserveerd worden bij verschillende gerechten zoals kip of vissticks. En experimenteer vooral ook lekker met verschillende kruiden!
stap 2/3
Leg de partjes op een bakplaat in de voorverwarmde oven gedurende 30-35 minuten. De aardappelen zijn klaar als ze van binnen zacht en van buiten goudbruin zijn.
Kan geserveerd worden bij verschillende gerechten zoals kip of vissticks. En experimenteer vooral ook lekker met verschillende kruiden!
stap 3/3
Meer dan 70 gezonde, makkelijke en snelle recepten voor baby's en peuters. Van de eerste hapjes tot recepten voor de hele familie! Het kookboek is in het Engels.